Kompot z rabarbaru
Źródło: https://oryginalnysmak.pl/kompot-z-rabarbaru/
Domowy kompot z rabarbaru to klasyka kuchni polskiej. Bardzo smaczny i nie za słodki, a z kostkami lodu jest niezawodnym sposobem na letnie orzeźwienie. Składniki: 700 g rabarbaru 2 litry wody 1 szklanka cukru trzcinowego Dodatkowo: kostki lodu listki mięty Przygotowanie: Rabarbar umyć, odciąć liście oraz końcówki i pokroić na kawałki (około 2 cm). Wrzucić […] Artykuł Kompot z rabarbaru pochodzi z serwisu Oryginalny smak.
Najnowsze przepisy
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 0
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 15
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 10
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 17
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 10
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 138
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 273
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 138
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 51
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 39
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 36
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 31
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 29








































