Mamy 182967 przepisów na 565 blogach.

Wyświetlono: 113 razy

Konfitowana ośmiornica z pieczonymi ziemniakami

Konfitowana ośmiornica z pieczonymi ziemniakami

Konfitowanie to jeden z najstarszych sposobow konserwowania zywnosci w tluszczu. Powolne gotowanie w tluszczu, wywodzi sie z tradycji kulinarnej poludniowo - zachodniej Francji.Mieso konfitowane, mozna bylo przechowywac w chlodzie nawet do trzech miesiecy.Obecnie konfituje sie miesa: kacze, gesie...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Kopytka bez jajek

Kopytka bez jajek

Idealne na obiad kopytka bez jajek, zajadaja sie nimi dzieci i dorosli ⇖ 1271

Krem z zielonych...

Krem z zielonych...

Aromatyczna, sezonowa zupa z zielonych szparagów, której delikatny... ⇖ 6

Makaron z łososiem i...

Makaron z łososiem i...

Razowy makaron z łososiem, brokułem z białym winem.Dla dwóch... ⇖ 1

Ciasto drożdżowe na...

Ciasto drożdżowe na...

Ciasto drożdżowe na jogurcie z rabarbarem1 kg mąki pszennej,3... ⇖ 15

Sałatka idealna do...

Sałatka idealna do...

Ta wiosenna sałatka nadaje się nie tylko jako dodatek do pieczonego... ⇖ 16

Sernik z owocami i...

Sernik z owocami i...

Sernik z owocami i orzeźwiającą cytrusową nutą Lubicie ciasta z... ⇖ 11

Zamek z piasku Magdalena...

Zamek z piasku Magdalena...

Zamek z piasku Magdalena Witkiewicz to tak naprawdę nie nowość ale... ⇖ 7

Roladki z młodą...

Roladki z młodą...

Roladki z młodą kapustkąSkorzystajmy z pory sezonowej na warzywa,... ⇖ 29

Bigos z młodej kapusty...

Bigos z młodej kapusty...

Bigos z młodej kapustyDziś zapraszam na wiosenny klasyk - bigos z... ⇖ 24

Placuszki jogurtowe z...

Placuszki jogurtowe z...

Dzień dobry :-) Jeśli nie macie pomysłu na śniadanie, to polecam... ⇖ 18

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM