Konfitowany czosnek
Źródło: https://okolicepalnika.pl/przepis/konfitowany-czosnek/
Niewielu rzeczy jestem tak pewna, jak tego, że gdy po raz pierwszy zrobicie konfitowany czosnek, będziecie później dbać o to, aby zawsze mieć go w kuchni. Dzięki długiemu pieczeniu czosnek staje się kremowy i wyjątkowo delikatny. Traci swoją ostrość, a zyskuje niesamowitą głębię i słodycz. … Artykuł Konfitowany czosnek pochodzi z serwisu Okolice Palnika - blog kulinarny.
Najnowsze przepisy
Cytrynowy sernik na zimno ze śmietanki i mascarpone to... ⇖ 5
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 12
O szynce wieprzowej mówi się w kuchni z szacunkiem, ale i... ⇖ 17
Lekki, a jednocześnie sycący omlet z serkiem wiejskim to... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Klasyczna wersja tej sałatki to popularny dodatek lub... ⇖ 1600
Oto idealny przepis na obiad dla zabieganych. Sałatka z... ⇖ 292
Oto sos, który zawsze warto mieć w lodówce. Prosta i... ⇖ 316
Jeśli szykujesz świąteczne menu, koniecznie wpisz na... ⇖ 415
Kiedy masz ochotę na coś słodkiego, a nie chce ci się... ⇖ 420
Pyszne gnocchi z cukinią do zrobienia w 10 minut. Raz, dwa... ⇖ 521
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 903
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 685
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 487
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 483
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 426
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 425









































