Konfitura morelowa z płatkami róż i rozmarynem. Sens domowego przetwórstwa
Źródło: https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2013/08/konfitura-morelowa-z-platkami-roz-i.html
Czas na przetwory. Zastanawiamy sie czy robic dzemy, konfitury? Czy nasze slodkosci zamkniete w sloikach sa zdrowe? No coz, pod wzgledem smaku, aromatu i wartosci odzywczych nigdy nie dorownaja owocom swiezym. Dzemy nie stanowia dobrego zrodla witamin. Ulegaja one rozpadowi podczas ogrzewania i smazenia. Niemniej jednak przetwory owocowe moga byc cennym zrodlem flawonoidow, ktore w porownaniu z wi...
Najnowsze przepisy
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 5
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 12
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 17
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 17
Proste, postne i pachnące grzybami. Łazanki z kapustą to... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 809
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 822
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 694
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 782
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 824
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 956
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 878
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 687
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 787
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1739
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1066
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 686
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 598
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 580
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 545
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 475
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 452









































