Konfitura z pestek i skórek ciemnych winogron.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2024/09/konfitura-z-pestek-i-skorek-ciemnych.html
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji soku z ciemnych winogron Sposób wykonania :Pestki i skórki mielimy w maszynce przez średnie sitko. Wkładamy do małych słoiczków, ubijamy łyżką . Pasteryzujemy przez 15 - 29 minut. Przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.Pestki i skórki z ciemnych winogron mają właściwości : antyoksydacyjne, przeciwutleniające, przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, przeciwzapalne, przeciwalergiczne, przeciwnowotworowe. Dzięki tym...
Najnowsze przepisy
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 12
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 15
Catering dietetyczny od Wygodnadieta.pl – dlaczego to... ⇖ 10
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 16
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 115
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 211
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 227
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 234
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 245
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2130
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1148
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 990
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 898
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 881
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 645









































