Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 10
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 17
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 17
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 10
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 21
Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym przepisPlacki... ⇖ 22
Konfitura z pestek i skórek ciemnych winogron.
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji soku z ciemnych winogron Sposób wykonania :Pestki i skórki mielimy w maszynce przez średnie sitko. Wkładamy do małych słoiczków, ubijamy łyżką . Pasteryzujemy przez 15 - 29 minut. Przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.Pestki i skórki z ciemnych winogron mają właściwości : antyoksydacyjne, przeciwutleniające, przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, przeciwzapalne, przeciwalergiczne, przeciwnowotworowe. Dzięki tym...
Przepisy z bloga
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 34
Składniki :3 kg dyni np. Hokkaido ( waga po obraniu )1 kg... ⇖ 42
Składniki :3 kg dojrzałych owoców pigwy1 kg cukrulaska... ⇖ 141
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji... ⇖ 129
Składniki :3 kg mięsistych pomidorów3 marchewki1 korzeń... ⇖ 221
Składniki :3 kg ogórków, 4 cebule3 papryki czerwone70... ⇖ 523
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 227
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3445
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3304
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2188
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 744
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 732
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 708
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 655