Konfitura z pestek i skórek ciemnych winogron.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2024/09/konfitura-z-pestek-i-skorek-ciemnych.html
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji soku z ciemnych winogron Sposób wykonania :Pestki i skórki mielimy w maszynce przez średnie sitko. Wkładamy do małych słoiczków, ubijamy łyżką . Pasteryzujemy przez 15 - 29 minut. Przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.Pestki i skórki z ciemnych winogron mają właściwości : antyoksydacyjne, przeciwutleniające, przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, przeciwzapalne, przeciwalergiczne, przeciwnowotworowe. Dzięki tym...
Najnowsze przepisy
Oh, let me tell you about the magic of *fancy Thanksgiving... ⇖ 9
Thanksgiving has always been a special time in my family,... ⇖ 13
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 9
Thanksgiving gatherings are all about delicious food and... ⇖ 11
Thanksgiving is all about gathering together and sharing... ⇖ 14
Ah, Thanksgiving pies! There’s just something magical... ⇖ 12
Ah, Thanksgiving! A time for family, food, and a little bit... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 98
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 186
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 205
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 214
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 223
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 255
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 877
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 438
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 400
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 387
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 329









































