Najnowsze przepisy
Kurczak w kremowym sosie pieczarkowo-marchewkowym... ⇖ 31
Przepis na mięciutkie, pożywne i pyszneciasteczka owsiane... ⇖ 31
Sernik na spodzie z herbatników to jedno z najbardziej... ⇖ 17
Szukasz pomysłu na fileta z kurczaka? Mam dla Ciebie... ⇖ 21
Konfitura z pestek i skórek ciemnych winogron.
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji soku z ciemnych winogron Sposób wykonania :Pestki i skórki mielimy w maszynce przez średnie sitko. Wkładamy do małych słoiczków, ubijamy łyżką . Pasteryzujemy przez 15 - 29 minut. Przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.Pestki i skórki z ciemnych winogron mają właściwości : antyoksydacyjne, przeciwutleniające, przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, przeciwzapalne, przeciwalergiczne, przeciwnowotworowe. Dzięki tym...
Przepisy z bloga
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji... ⇖ 87
Składniki :3 kg mięsistych pomidorów3 marchewki1 korzeń... ⇖ 163
Składniki :3 kg ogórków, 4 cebule3 papryki czerwone70... ⇖ 475
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 200
Przepisy na czasie
Chleb pszenny z foremki upieczony z mąki pszennej typ-750,... ⇖ 1524
Przepis na nieziemski deser kawowy z mascarpone i bitą... ⇖ 877
Deser Kora Orzechowa to przepis inspirowany kultowym... ⇖ 835
Wraz z nadejściem jesieni rozpoczyna się sezon na... ⇖ 576
Ciasto Nocny Motyl to bardzo smaczny, dość prosty do... ⇖ 380
Cześć Kochanidziś mam dla Was przepis na po prostu... ⇖ 352
CIASTO SNIKERS BEZ PIECZENIA NA ZIMNOTo ciasto to prawdziwy... ⇖ 323