Konfitura z pestek i skórek ciemnych winogron.
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2024/09/konfitura-z-pestek-i-skorek-ciemnych.html
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji soku z ciemnych winogron Sposób wykonania :Pestki i skórki mielimy w maszynce przez średnie sitko. Wkładamy do małych słoiczków, ubijamy łyżką . Pasteryzujemy przez 15 - 29 minut. Przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.Pestki i skórki z ciemnych winogron mają właściwości : antyoksydacyjne, przeciwutleniające, przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, przeciwzapalne, przeciwalergiczne, przeciwnowotworowe. Dzięki tym...
Najnowsze przepisy
Tradycyjna szarlotka to jedno z najbardziej klasycznych... ⇖ 10
Fit Dyniowe Kluseczki ze Szpinakiem i Brokułami(*SERIA... ⇖ 20
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 10
Fit Wysokobiałkowa Babka Czekoladowa(*SERIA FIT*)Ta fit... ⇖ 17
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 109
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 198
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 219
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 227
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 235
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 787
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 656
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 644
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 396
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 315
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 301









































