Najnowsze przepisy
Barszcz Biały (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 8
W zasadzie krótko i na temat. Tak będzie i tym razem. Nie... ⇖ 19
Szklanka kaszy jęczmiennej pęczak (250 ml) waży około... ⇖ 21
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 32
Konfitura z pestek i skórek ciemnych winogron.

Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji soku z ciemnych winogron Sposób wykonania :Pestki i skórki mielimy w maszynce przez średnie sitko. Wkładamy do małych słoiczków, ubijamy łyżką . Pasteryzujemy przez 15 - 29 minut. Przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.Pestki i skórki z ciemnych winogron mają właściwości : antyoksydacyjne, przeciwutleniające, przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, przeciwzapalne, przeciwalergiczne, przeciwnowotworowe. Dzięki tym...
Przepisy z bloga
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 47
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 60
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 72
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 115
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 126
Składniki :3 kg dyni np. Hokkaido ( waga po obraniu )1 kg... ⇖ 147
Składniki :3 kg dojrzałych owoców pigwy1 kg cukrulaska... ⇖ 240
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji... ⇖ 216
Składniki :3 kg mięsistych pomidorów3 marchewki1 korzeń... ⇖ 309
Składniki :3 kg ogórków, 4 cebule3 papryki czerwone70... ⇖ 606
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3353
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1829
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1244
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1238
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1110
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 942
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 770
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 728
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 628
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 611