Konfitura z rabarbaru
Źródło: http://www.wrzucnaruszt.pl/2020/06/konfitura-z-rabarbaru.html
Letni sezon zawsze wykorzystuję na zrobienie zapasów do spiżarki, tak aby w zimie niczego nie zabrakło. Ten pyszny dżem przechowuje się świetnie przez całą zimę a do tego jest banalnie prosty w wykonaniu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki:1300 g rabarbaru ( po obraniu i umyciu)750 g truskawek2 konfiturexy / żel-fixy (każdy na 1 kg owoców)1.5...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 15
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 11
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 24
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Kiedy mam ochotę na pizzę, ale w trochę innej wersji -... ⇖ 476
Kiedy mam ochotę na pizzę, ale w trochę innej wersji -... ⇖ 987
Tłusty czwartek tuż tuż. Nie wyobrażam sobie tego dnia... ⇖ 800
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 553
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 456
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 392
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 357
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 229
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 224









































