Konfitura z rabarbaru

Letni sezon zawsze wykorzystuję na zrobienie zapasów do spiżarki, tak aby w zimie niczego nie zabrakło. Ten pyszny dżem przechowuje się świetnie przez całą zimę a do tego jest banalnie prosty w wykonaniu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki:1300 g rabarbaru ( po obraniu i umyciu)750 g truskawek2 konfiturexy / żel-fixy (każdy na 1 kg owoców)1.5...
Najnowsze przepisy
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 12
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 11
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 11
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 15
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Kiedy mam ochotę na pizzę, ale w trochę innej wersji -... ⇖ 946
Kiedy mam ochotę na pizzę, ale w trochę innej wersji -... ⇖ 453
Tłusty czwartek tuż tuż. Nie wyobrażam sobie tego dnia... ⇖ 758
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2102
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 316
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272