Konfitura z żurawiny
Źródło: http://www.staregary.pl/2021/11/konfitura-z-zurawiny.html
Konfitura z żurawiny do mięs wszelakich. I nie tylko. Pyszna!Kupioną na rynku żurawinę, dzielę zwykle na niewielkie porcje, po ok 250 g, i zamrażam.Konfiturę przygotowuję z takiej właśnie ilości żurawin, i na ogół zjadamy ją na bieżąco. Bardzo polecam.Przepis ze stronyMoje Wypiekikonfitura z żurawiny - przepisSkładniki250 g...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 16
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 12
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 25
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 592
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 529
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 524
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 719
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 673
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 743
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 554
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 459
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 358
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 230
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 224









































