Konfitura z żurawiny
Źródło: http://www.staregary.pl/2021/11/konfitura-z-zurawiny.html
Konfitura z żurawiny do mięs wszelakich. I nie tylko. Pyszna!Kupioną na rynku żurawinę, dzielę zwykle na niewielkie porcje, po ok 250 g, i zamrażam.Konfiturę przygotowuję z takiej właśnie ilości żurawin, i na ogół zjadamy ją na bieżąco. Bardzo polecam.Przepis ze stronyMoje Wypiekikonfitura z żurawiny - przepisSkładniki250 g...
Najnowsze przepisy
Przepis na filet z kurczaka po hawajsku. Soczyste mięso,... ⇖ 7
Sałatka z pieczonych buraków i rukoli to jedna z tych, do... ⇖ 15
Jak zostaje nam udko z kurczaka czy skrzydło z indyka po... ⇖ 18
Domowe pierniczki – chrupiące po upieczeniu, miękkie i... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 583
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 518
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 517
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 712
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 654
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 716
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 792
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 682
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 661
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 400
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 321
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 305









































