Kopytka - najlepszy przepis!
Źródło: https://gotujzprezesem.blogspot.com/2017/03/kopytka-najlepszy-przepis.html
Kopytka to kluski z ugotowanych, rozgniecionych ziemniaków, z dodatkiem mąki oraz jajka. Jasne teraz to już nawet kopytka można kupić gotowe, ale ja wychodzę z założenia, że swoje, domowe są najlepsze! Kopytka to super pomysł na wykorzystanie ugotowanych ziemniaków z poprzedniego dnia, nic się wówczas nie marnuje! Można je podawać prosto z wody z sosem pieczarkowym, na słodko...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 14
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 27
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 28
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Szczerze nie przepadam za szparagami, z kolei mój mąż je... ⇖ 649
Cukinia faszerowana kaszą kuskusz dodatkiem papryki,... ⇖ 880
Lubisz tradycyjne spaghetti carbonara? Jeśli tak, to... ⇖ 861
Ciasto rurociąg to propozycja na ciasto bez pieczenia.... ⇖ 3008
Szakszukaz cukinią to jajka w towarzystwie warzyw takich... ⇖ 752
Sezon na ogórki trwa,więc czas rozpocząć produkcję... ⇖ 881
Lato jest to pora, gdy w ogródku mamy do dyspozycji bardzo... ⇖ 963
Płatki owsiane są bardzo zdrowe i dietetyczne. Można je... ⇖ 487
Ogórki małosolne to klasyka sama w sobie. Każdy je robi,... ⇖ 466
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3138
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 728
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































