Kopytka z burakiem

Kopytka z pieczonym burakiem – kolor i smak na talerzu.Kopytka to klasyka polskiej kuchni. Wersja z pieczonym burakiem nie tylko zachwyca intensywną barwą, ale również wnosi subtelną słodycz i głębię smaku. Idealne na rodzinny obiad, ale też jako efektowne danie na spotkanie z przyjaciółmi. Można je serwować na słono –z czerwonym pesto – albo na słodko, np. duszonymi morelami lub śliwkami. Ich delikatna struktura i ziemisty smak buraka świetnie łączą się z wieloma...
Najnowsze przepisy
Winogrono Winorośl od dawna kojarzy się z ciepłymi... ⇖ 11
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 14
Kaszotto z Warzywami(*SERIA FIT*)Kaszotto z pęczaku z... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Lazania, bez makaronu, z cienko pociętymi na plasterki... ⇖ 46
Odchudzający koktajl inspirowany przepisem dr. Marka... ⇖ 51
Lato aż prosi się o lekkie, owocowe desery. Te domowe... ⇖ 59
Domowe najlepsze! Wiadomo.Lody wiśniowo-bananowe z 2... ⇖ 50
Sałatka z pomidorów i truskawek – słodko-wytrawne... ⇖ 49
Topfenknödel to knedle z kuchni austriackiejw mojej wersji... ⇖ 60
Sałatka z radicchio, śliwkami i halloumi – kontrast,... ⇖ 70
Jeśli szukasz prostego, ale wyjątkowego przepisu na lato... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2179
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 380
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 359
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 359
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 329
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 313
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 304