Kopytka z cebulą i kapustą zasmażaną
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2020/04/kopytka-z-cebula-i-kapusta-zasmazana.html
Są dania, po które sięgamy z wielką chęcią przynajmniej kilka razy w roku. Najczęściej wracamy do smażonych kopytek wtedy, gdy pojawi się już młoda kapusta. Te smaki tak uwodzą, natomiast aromat przywodzi na myśl beztroskie dzieciństwo. Lato, ukrop nie tylko na dworze, także w kuchni, gdzie na piecu przygotowywało się obiady. Ta magia babcinych potraw często przemycana jest w...
Najnowsze przepisy
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 4
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 8
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 10
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 54
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 134
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 105
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 98
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 96
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 64
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46








































