Kopytka z fasoli z pokrzywą i podagrycznikiem

Kopytka z fasoli z pokrzywą i podagrycznikiem – to proste, wegetariańskie i sycące danie obiadowe. Ostatnio w ramach zjadania większej ilości warzyw a mniejszej mięsa testuję z bardzo smacznym skutkiem dodawanie do wielu dań mielonych warzyw strączkowych.I tak puszka fasoli zwiększa objętość dania. Zwiększa też jego walory zdrowotne i odżywcze a przy tym, nie umniejsza smaku. Warzywa strączkowe są źródłem pełnowartościowego białka. Dzisiaj zapraszam was na zdrową...
Najnowsze przepisy
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 6
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 11
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 12
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 85
Przepisy z bloga
Pieczona owsianka ze śliwkami airfryer Kiedy dostałam... ⇖ 54
Kiszone buraki, ze swoim głębokim, ziemistym aromatem i... ⇖ 45
Cześć kochani! Rok szkolny rozpoczęty, ale u nas to... ⇖ 49
Klopsiki z cukinią z airfryer czyli mój sprytny sposób... ⇖ 57
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 130
Sushi z awokado i łososiem Sushi to nie tylko japońska... ⇖ 176
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2002
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 291
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 239
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 203