Kopytka
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2018/02/kopytka.html
Kopytka to polaczenie ziemniakow z mala iloscia maki. Sa miekkie i delikatne. U nas w domu najczesciej jemy je polane maslem i posypane cukrem, ale mozna je rowniez podac w wersji wytrawnej, wystarczy tylko polac je sosem miesnym lub grzybowym. Moj maz najbardziej lubi kiedy polane sa skwareczkami z boczku.KopytkaSkladniki na kopytka:2-2,5 kg ugotowanych ziemniakow3 szklanki maki2 jajka2 lyzki mak...
Najnowsze przepisy
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 14
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 18
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 14
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 576
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 396
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 384
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 592
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 684
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 600
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 504
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 696
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 553
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 599
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 69
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 67
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 62
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 50








































