Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 8
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 11
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 40
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 36
Kostka czekoladowo-kawowa
Rozplywajace sie w ustach ciasto o smaku czekoladowo-kawowym, przelamane dzemem z czarnej porzeczki. To propozycja dla czekoladoholikow takich jak ja. Szybkie i latwe w wykonaniu a jakie smaczne.SKŁADNIKIBiszkopt:4 jajka,4 lyzki cukru,4 lyzki maki pszennej + 1 lyzka maki ziemniaczanej,1 plaska lyzeczka proszku do pieczenia,2 lyzki kakaoKrem:100 g czekolady gorzkiej,300 ml smietany kremowki,250 g ...
Przepisy z bloga
Puszyste jogurtowe ciasto z dodatkiem soczystych śliwek i... ⇖ 547
Ciasto styropian to inaczej sernik bez sera, z dodatkiem... ⇖ 166
Najlepsze bułeczki z serem.Składniki:Ciasto:ok. 400 g... ⇖ 567