Kostka hiszpańska
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/kostka-hiszpanska/
Kostka hiszpańska to z pozoru wydający się bardzo słodki deser, jednak przez warstwę dżemu z czarnej porzeczki słodycz jest mocno wyważona. Masa czekoladowa z bezikami, to rozpływająca się w ustach rozkosz i lekkim chrupnięciem pod zębami. Wierzch ciasta okrywa masa śmietankowa. Warstwy tworzą idealną kompozycję smaków, polecam! Artykuł Kostka hiszpańska pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 11
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 596
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 516
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 392
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































