Kostka z kaszy manny
Źródło: https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2014/09/kostka-z-kaszy-manny.html
Kasza manna, inaczej grysik to najpopularniejsza z kasz. Powstaje z najdrobniejszych zmielonych ziaren pszenicy. Jest lekkostrawna, znajduje szerokie zastosownie w dietach malych dzieci i osob z nadwrazliwoscia ukladu pokarmowego. Z racji obecnosci glutenu niedozwolona w diecie bezglutenowej. Nie oszalamia zawartoscia skladnikow odzywczych, ale mala ciekawostka - jako jedyna z kasz zawiera spora i...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 16
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 28
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 29
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 818
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 830
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 697
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 789
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 830
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 964
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 889
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 697
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 797
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3139
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 728
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 713
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































