Kostka z kaszy manny
Źródło: https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2014/09/kostka-z-kaszy-manny.html
Kasza manna, inaczej grysik to najpopularniejsza z kasz. Powstaje z najdrobniejszych zmielonych ziaren pszenicy. Jest lekkostrawna, znajduje szerokie zastosownie w dietach malych dzieci i osob z nadwrazliwoscia ukladu pokarmowego. Z racji obecnosci glutenu niedozwolona w diecie bezglutenowej. Nie oszalamia zawartoscia skladnikow odzywczych, ale mala ciekawostka - jako jedyna z kasz zawiera spora i...
Najnowsze przepisy
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 15
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 10
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 18
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 37
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 813
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 823
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 694
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 783
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 824
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 958
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 881
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 691
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 791
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1803
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1180
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 666
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 613
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 562
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 488
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 480
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 463









































