Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 14
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 24
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 31
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 42
Kotlet de volaille [Kotlet po kijowsku]
Panierowany, smażony kotlet de volaille, znany również jako kotlet po kijowsku, to przepis na delikatne mięso z kurczaka nadziewane pysznym, ziołowym masłem. Idealna propozycja na smaczne, domowe jedzenie z kilku bardzo prostych składników. Do przygotowania tych kotletów potrzebne będą tylko: filet z kurczaka, masło, koperek oraz składniki na klasyczną panierkę! Danie nie jest pracochłonne, sprawdzi się tylko pewna zręczność do takiego złożenia mięsa, aby masło nie...
Przepisy z bloga
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka z kalafiora i brokułów... ⇖ 92
Lekka surówka wiosenna z białej kapusty i marchewki. To... ⇖ 561
Ten prosty przepis na panierowane kotlety z pieczarek, sera... ⇖ 73
Delikatne pulpety rybne duszone w sosie pomidorowym, to... ⇖ 85
Jajka na twardo z warzywami, pieczarkami i serem zapiekane... ⇖ 65