Kotlet pożarski
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kotlet-pozarski/
Pożarski, czyli pyszny, bardzo delikatny kotlet z drobno siekanego mięsa z kury lub cielęciny. Idealny pomysł na kotlety w panierce, które będą doskonałą alternatywą dla klasycznych mielonych. W przepisie wykorzystaliśmy mięso z udek z kury, które naszym zdaniem sprawdza się do tych kotletów idealnie. Mięso z udka jest o wiele bardziej soczyste niż mięso z piersi. Dzięki większej ilości tłuszczu, masa lepiej się wyrabia i potrzebuje dużo mniej bułki tartej. Kotlety...
Najnowsze przepisy
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 6
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 8
Catering dietetyczny od Wygodnadieta.pl – dlaczego to... ⇖ 10
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 14
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 740
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 455
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 382
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 441
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2130
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 897
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 880
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 643









































