Kotlet pożarski
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kotlet-pozarski/
Pożarski, czyli pyszny, bardzo delikatny kotlet z drobno siekanego mięsa z kury lub cielęciny. Idealny pomysł na kotlety w panierce, które będą doskonałą alternatywą dla klasycznych mielonych. W przepisie wykorzystaliśmy mięso z udek z kury, które naszym zdaniem sprawdza się do tych kotletów idealnie. Mięso z udka jest o wiele bardziej soczyste niż mięso z piersi. Dzięki większej ilości tłuszczu, masa lepiej się wyrabia i potrzebuje dużo mniej bułki tartej. Kotlety...
Najnowsze przepisy
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 14
Ciasto Czekoladowe Bez Mąki to idealny deser dla osób,... ⇖ 16
Ten przepis na ciasto z kawową pianką i kajmakiem to... ⇖ 30
Mega pyszny i szybki makaron. Akurat wszystkie składniki... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 732
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 440
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 380
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 436
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1664
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1065
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 881
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 846
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 782
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 480
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 407









































