Kotlet pożarski
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kotlet-pozarski/
Pożarski, czyli pyszny, bardzo delikatny kotlet z drobno siekanego mięsa z kury lub cielęciny. Idealny pomysł na kotlety w panierce, które będą doskonałą alternatywą dla klasycznych mielonych. W przepisie wykorzystaliśmy mięso z udek z kury, które naszym zdaniem sprawdza się do tych kotletów idealnie. Mięso z udka jest o wiele bardziej soczyste niż mięso z piersi. Dzięki większej ilości tłuszczu, masa lepiej się wyrabia i potrzebuje dużo mniej bułki tartej. Kotlety...
Najnowsze przepisy
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 14
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 19
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 27
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 35
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 731
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 439
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 380
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 435
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1054
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1036
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 856
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 833
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 761
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 456
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 371









































