Kotlet pożarski
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kotlet-pozarski/
Pożarski, czyli pyszny, bardzo delikatny kotlet z drobno siekanego mięsa z kury lub cielęciny. Idealny pomysł na kotlety w panierce, które będą doskonałą alternatywą dla klasycznych mielonych. W przepisie wykorzystaliśmy mięso z udek z kury, które naszym zdaniem sprawdza się do tych kotletów idealnie. Mięso z udka jest o wiele bardziej soczyste niż mięso z piersi. Dzięki większej ilości tłuszczu, masa lepiej się wyrabia i potrzebuje dużo mniej bułki tartej. Kotlety...
Najnowsze przepisy
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 13
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 14
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 30
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 738
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 445
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 381
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 438
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1926
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1106
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 942
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 860
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 816
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 510









































