Kotlet pożarski
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kotlet-pozarski/
Pożarski, czyli pyszny, bardzo delikatny kotlet z drobno siekanego mięsa z kury lub cielęciny. Idealny pomysł na kotlety w panierce, które będą doskonałą alternatywą dla klasycznych mielonych. W przepisie wykorzystaliśmy mięso z udek z kury, które naszym zdaniem sprawdza się do tych kotletów idealnie. Mięso z udka jest o wiele bardziej soczyste niż mięso z piersi. Dzięki większej ilości tłuszczu, masa lepiej się wyrabia i potrzebuje dużo mniej bułki tartej. Kotlety...
Najnowsze przepisy
Frytki z air fryer – chrupiące i złociste Chrupiące,... ⇖ 14
Pyszny, po prostu rozpływa się w ustach, pracy przy nim... ⇖ 20
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna... ⇖ 20
Ten przepis na kluski śląskie to gwarancja, że już... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 703
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 414
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 365
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 421
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 674
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 425
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 233
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 175
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 146









































