Kotlet pożarski
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kotlet-pozarski/
Pożarski, czyli pyszny, bardzo delikatny kotlet z drobno siekanego mięsa z kury lub cielęciny. Idealny pomysł na kotlety w panierce, które będą doskonałą alternatywą dla klasycznych mielonych. W przepisie wykorzystaliśmy mięso z udek z kury, które naszym zdaniem sprawdza się do tych kotletów idealnie. Mięso z udka jest o wiele bardziej soczyste niż mięso z piersi. Dzięki większej ilości tłuszczu, masa lepiej się wyrabia i potrzebuje dużo mniej bułki tartej. Kotlety...
Najnowsze przepisy
Kentucky Gold – prosty domowy sos, który pasuje do wielu... ⇖ 2
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 8
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 18
To bardzo prosty przepis na pyszne ciasto bez dodatku cukru... ⇖ 11
Gwiazdki z ciasta francuskiego to pyszna i efektowna... ⇖ 18
HITowe kuleczki pizzowe z serem to przekąska, która w... ⇖ 24
Ta cynamonka w innej wersji dla wielbicieli cynamonek jest... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 807
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 511
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 438
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 470
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3772
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2339
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1679
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 940
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 909
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 847
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 804









































