Kotlet pożarski
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kotlet-pozarski/
Pożarski, czyli pyszny, bardzo delikatny kotlet z drobno siekanego mięsa z kury lub cielęciny. Idealny pomysł na kotlety w panierce, które będą doskonałą alternatywą dla klasycznych mielonych. W przepisie wykorzystaliśmy mięso z udek z kury, które naszym zdaniem sprawdza się do tych kotletów idealnie. Mięso z udka jest o wiele bardziej soczyste niż mięso z piersi. Dzięki większej ilości tłuszczu, masa lepiej się wyrabia i potrzebuje dużo mniej bułki tartej. Kotlety...
Najnowsze przepisy
Kuchnia retro od kilku lat przeżywa niezwykły renesans... ⇖ 4
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 7
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 83
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 16
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 48
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 748
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 464
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 389
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 443
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 249
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 83
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 48
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 38
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 35
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 29
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27




































