Kotlet pożarski
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kotlet-pozarski/
Pożarski, czyli pyszny, bardzo delikatny kotlet z drobno siekanego mięsa z kury lub cielęciny. Idealny pomysł na kotlety w panierce, które będą doskonałą alternatywą dla klasycznych mielonych. W przepisie wykorzystaliśmy mięso z udek z kury, które naszym zdaniem sprawdza się do tych kotletów idealnie. Mięso z udka jest o wiele bardziej soczyste niż mięso z piersi. Dzięki większej ilości tłuszczu, masa lepiej się wyrabia i potrzebuje dużo mniej bułki tartej. Kotlety...
Najnowsze przepisy
Sałatka z fetą pomidorem i ogórkiemTa sałatka z serem... ⇖ 16
Witam Kochani! Proste sałatki bez wyszukanych składników... ⇖ 32
Konfitura żurawinowa Jesień ma swój zapach. Trochę jak... ⇖ 13
Oh, let me tell you about the magic of *fancy Thanksgiving... ⇖ 23
Thanksgiving has always been a special time in my family,... ⇖ 24
To danie to prawdziwy hit rodzinnego obiadu — soczysta... ⇖ 27
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 22
Thanksgiving gatherings are all about delicious food and... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 688
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 399
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 352
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 413
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 886
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 444
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 408
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 406
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 396
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 352









































