Kotlety cielęce
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/04/kotlety-cielece.html
Skladniki500 g cieleciny2 jajka200 g sklarowanego masla80 g maslakilka lyzek makiszklanka tartej bulkisolPrzygotowanieCielecine rozbilem najpierw je po nacinajac ( brzegi ). Grubosc pozadana 3-4 mm.Tak rozbite kotlety panierowalem w mace, jajku i bulce tartej. Przed panierowaniem osuszylem platy cieleciny papierowym recznikiem, posolilem je. Po panierowaniu warto strzasnac z kotletow nadmiar...
Najnowsze przepisy
Zima sprzyja siedzeniu w domu i jedzeniu bardziej sycących... ⇖ 12
Miałam do wykorzystania białka, więc szybko zrobiłam... ⇖ 6
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 8
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 13
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 26
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 35
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 40
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 42
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 56
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 53
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 81
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2016
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 874
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 846
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































