Kotlety cielęce

Skladniki500 g cieleciny2 jajka200 g sklarowanego masla80 g maslakilka lyzek makiszklanka tartej bulkisolPrzygotowanieCielecine rozbilem najpierw je po nacinajac ( brzegi ). Grubosc pozadana 3-4 mm.Tak rozbite kotlety panierowalem w mace, jajku i bulce tartej. Przed panierowaniem osuszylem platy cieleciny papierowym recznikiem, posolilem je. Po panierowaniu warto strzasnac z kotletow nadmiar...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 17
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 15
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 107
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 88
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 86
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 76
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 108
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204