Kotlety mielone nadziewane pieczarkami
Źródło: http://poprostu-jedzenie.blogspot.com/2018/01/kotlety-mielone-nadziewane-pieczarkami.html
Moja kolejna proba odpicowania tradycyjnych kotletow mielonych. Tym razem nadzialam je farszem z pieczarek i cebulki, zeby sie cos zadzialo. Robilam je odrobine dluzej niz zwykle robi sie mielone, ale bylo warto, bo sa bardzo smaczne. Ponadto balam sie troche, ze moze rozwala sie podczas smazenia, farsz wyplynie i w ogole bedzie katastrofa, ale nic takiego sie nie stalo, wyszly bardzo zgrab...
Najnowsze przepisy
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 7
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 13
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 21
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 16
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 5
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Dzien dobry wszystkim, ktorzy tu zagladaja :) Od jakiegos... ⇖ 977
Jest jakis plus tych panujacych od kilku dni upalow: ciasto... ⇖ 977
Ostatni tydzien sierpnia postanowil nas dopiescic upalami,... ⇖ 3673
Taki tradycyjny, bardzo smaczny obiad: mieciutki schab w... ⇖ 2589
Sycaca, szybka i smaczna salatka ziemniaczana, mozna ja... ⇖ 1101
Kolejna propozycja na wykorzystanie cukinii do obiadu to po... ⇖ 1216
Na ochlode w kolejny upalny dzien szybki deser z borowkami... ⇖ 1658
Kotlety ziemniaczane to fajny pomysl na obiad bez miesa. Te... ⇖ 3939
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1707
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1004
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 682
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 572
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 540
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 473
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 446









































