Najnowsze przepisy
W zasadzie krótko i na temat. Tak będzie i tym razem. Nie... ⇖ 15
Szklanka kaszy jęczmiennej pęczak (250 ml) waży około... ⇖ 20
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 31
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 26
Kotlety mielone z piekarnika

500 g mięsa mielonego wieprzowego1 jajko1 mała cebula1 mała czerstwa kajzerka+ woda1/2 łyżeczki soli1 mała łyżeczka papryki słodkiej1 mała łyżeczka majeranku2 łyżeczki pieprzu białegokilka kropel maggibułka tarta do panierowaniaCzerstwą kajzerkę moczymy w wodzie do miękkości .Mięso , jajko i przyprawy przekładamy do jednej miski , na koniec dodajemy odciśniętą kajzerkę , dokładnie mieszamy na jednolitąi gładką masę . Pozostawiamy na około 30 minut do...
Przepisy z bloga
50 g cukinii50 g papryki czerwonej50 g pieczarek50 g sera... ⇖ 49
1 serek wiejski 200g1 jajko4 łyżki mąki pszennej1 mała... ⇖ 79
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3350
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1828
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1241
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1238
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1107
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 942
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 768
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 728
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 628
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 610