Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 2
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 8
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 6
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 5
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 12
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 12
SERNIK Z DŻEMEM I CIASTEM KAKAOWYMDzień dobry. Zapraszam... ⇖ 16
Kotlety Schabowe w Migdałowej Panierce
Kotlety Schabowe w Migdałowej PanierceKotlet schabowy – kotlet panierowany ze schabu (z kością lub bez) przypominający sznycel wiedeński. Jest to jedna z tradycyjnych i najbardziej popularnych potraw w kuchni polskiej.Składniki:- 4 kotlety schabowe- 100 g (+/-) płatków migdałowych- 100 g (+/-) mielonych migdałów- pół szklanki tartej bułki- 2 jajka- 100 ml śmietanki 30%...
Przepisy z bloga
Quiche ze Szparagami na Batatowym Spodzie Niesamowicie... ⇖ 57
Sałatka ze Szparagami i Burratą Wiosna – czas, gdy... ⇖ 53
Wegetariańska Miska z Pieczonym Tofu(do przygotowania w... ⇖ 48
Zapiekany Camembert z Figami, Orzechami i Miodem(do... ⇖ 59