Kotlety z indyka w marchewkowo-migdałowej panierce

Jak panierowac - to z fantazja. Mozliwosci jest bardzo wiele. Za sprawa nietypowej panierki mozna zmienic codzienne nudne danie w cos zupelnie zaskakujacego. Proponuje delikatna i smacza panierke marchewkowo-migdalowa. Pasuje do kazdego rodzaju miesa, choc smakosze twierdza, ze najlepiej nada sie do delikatnego miesa z piersi z kurczaka lub indyka. Dodatek migdalow sprawi, ze panierka bedzie chrup...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 12
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 22
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 18
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 25
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 753
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 758
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 672
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 754
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 743
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 893
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 822
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 653
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 724
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 782
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 276
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 202
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 197