KOTLETY Z PIERSI KURCZAKA W PAPRYKOWO- CZOSNKOWEJ PANIERCE

Soczyste, delikatne i smaczne kotleciki z piersi kurczaka w paprykowo- czosnkowej panierce. Wyglądają jak tradycyjne kotlety, jednak tu panierka jest zupełnie inna niż bułka tarta i bardzo ważne jest, aby kawałki mięsa przed pieczeniem marynowały się przynajmniej godzinę, aby wszystkie smaki się przegryzły. Przyznam, że nie spodziewałam się, że tak przygotowane kotlety zasmakują...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 9
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 528
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 585
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 620
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 600
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 607
Karkówka z warzywami pieczona w naczyniu żaroodpornymto... ⇖ 566
Śledzie po kaszubsku to nic innego jak filety śledziowe w... ⇖ 732
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 353
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 271
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259