Najnowsze przepisy
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 7
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 13
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 19
Szklanka (250ml) surowej kaszy jaglanej waży około 180... ⇖ 17
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 50
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 54
Krem budyniowy z nutellą

Krem budyniowy z dodatkiem nutelli, którym przekładałyśmy tort orzechowy Giotto. Prosty i doskonały w smaku. Można nim ozdabiać różne ciasta, również babeczki.Składniki:500 ml mleka 3,5%4 żółtka50 g skrobi kukurydzianej lub ziemniaczanej100 g nutelli 100 g cukru8 g cukru wanilinowego250 g masła 82%Sposób wykonania:Wstawiamy 400 ml mleka i doprowadzamy do wrzenia. Zdejmujemy na chwilę z ognia.Żółtka łączymy doskonale z cukrami, 100 ml mleka i skrobią. Wlewamy do...
Przepisy z bloga
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 50
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 54
Sos tatarski można przyrządzić z różnymi składnikami,... ⇖ 150
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 33
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3311
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1818
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1233
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1229
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1098
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 928
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 763
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 719
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 614
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 602