Krem czekoladowy z batatów (4 składniki)
Źródło: http://www.wilksyty.pl/2017/03/krem-czekoladowy-z-batatow-4-skadniki.html
To jeden z tych deserow, ktory mozna podac po eleganckiej kolacji lub wjadac lyzka prosto z misy blendera przed telewizorem. Mocno czekoladowy krem stanowi swietne tlo dla soczystych, kwasnych ow...
Najnowsze przepisy
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 11
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 20
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 34
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 25
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Przyznam szczerze, ze przepisy, ktore sa tak obrzydliwie... ⇖ 962
Spaghetti z pomidorowym sosem to chyba pewniak w kazdym... ⇖ 798
Uwielbiam bataty, ale przywyklam do jedzenia ich tylko w... ⇖ 914
Uwielbiam bataty, ale przywyklam do jedzenia ich tylko w... ⇖ 1236
Przyznam szczerze, ze przepisy, ktore sa tak obrzydliwie... ⇖ 994
Spaghetti z pomidorowym sosem to chyba pewniak w kazdym... ⇖ 1102
Idealne do chrupania, do maczania w hummusie, do filmu, do... ⇖ 1285
Karmel, ciastko i czekolada! A to wszystko bez rafinowanego... ⇖ 1218
Na pewno ja znacie i na pewno jedliscie juz kilka (o ile... ⇖ 2164
Bede szczera - w samym Izraelu nie zapalalam az tak wielka... ⇖ 956
Ten przepis jest wyjatkowy, bo pochodzi od wlasciciela... ⇖ 1137
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 418
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 317
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 309
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 264
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 261
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 183
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 159
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 144
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 118









































