Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 21
Krem do tortu z pralinami Giotto
Krem do przełożenia tortu z dodatkiem pralin Giotto i białej czekolady. Puszysty, o cudownej konsystencji. Tort Giotto. Artykuł Krem do tortu z pralinami Giotto pochodzi z serwisu Przepis Kulinarny ProstePesto a jego autorem jest Martyna Pietruszka.
Przepisy z bloga
Walentynkowe bezowe serca nadziewane kremem i malinami.... ⇖ 99
Najpyszniejsze kruche ciasteczka migdałowe. Kruche ciastka... ⇖ 88
Romantyczny makaron z krewetkami w kremowym sosie... ⇖ 78
Przystawka z roladek z szynki dojrzewającej prosciutto... ⇖ 84
Pieczony sernik słodzony mlekiem skondensowanym. Sernik z... ⇖ 75
Kiedy myślimy o wyśmienitej polskiej kuchni, nasze myśli... ⇖ 82
Praca komputerowa w ogólnej świadomości uchodzi za... ⇖ 63