Krem kapuściano - szparagowy z pieczarkami

Sezon szparagow juz uznalam za rozpoczety.Przy przygotowaniu szparagow naginamy je tak aby pekly same tam gdzie uznaja za stosowne.Kawalki z lepkami zajadamy ze smakiem a reszta jest czasami dosc lykowata ale witamin ma tak samo duzo.Wykorzystalam te koncowki do zupy bo nie lubie niczego wyrzucac.Przez to ze sa one wlokniste zupe trzeba przetrzec przez sito aby potem juz cieszyc sie pysznym obiade...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 7
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 21
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 16
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 13
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 43
Ona - ta pasta jest przepyszna i ja robią ja często bo... ⇖ 57
Niedawno pisałam wam o chicharrón ale z boczku a tym... ⇖ 43
Pyszny serniczek na pierwszy dzień szkoły? czemu nie?... ⇖ 63
Przepis na tę sałatkę stary jest ale nadal na czasie.... ⇖ 61
Dzisiaj zawitamy do Maksyku i zjemy coś pysznego mimo... ⇖ 51
Szybki sernik który smakuje obłędnie, jest kremowy i... ⇖ 58
Pyszna zapiekanka, dużo składników i jeszcze więcej... ⇖ 54
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2107
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 323
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 273