krem maślany na bezie szwajcarskiej
Źródło: https://domowysmakjedzenia.pl/2020/05/06/krem-maslany-na-bezie-szwajcarskiej/
[Głosów: 5 Average: 5/5]składniki:4 białka230 g cukru330 g masła w temperaturze pokojowej wykonanie:Białka i cukier przekładamy do misy miksera lub dowolnie innego naczynia żaroodpornego. Naczynie umieszczamy na garnku z gotującą się wodą. Białka z cukrem cały czas mieszamy, aż cukier się rozpuści. Następnie zestawiamy z garnka i odstawiamy do...
Najnowsze przepisy
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 3
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 8
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 20
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 14
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 65
składniki:1 arkusz ciasta francuskiego3-4 świeże figi1-2... ⇖ 78
składniki na biszkopt czekoladowy:70 g mąki25 g kakao50 g... ⇖ 220
składniki:1 opakowanie wafli 200 g masła100 g cukru220 g... ⇖ 230
składniki na ciasto makowe na białkach:285 g białek160 g... ⇖ 413
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 557
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 470
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 371
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 359
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 233









































