krem maślany na bezie szwajcarskiej

[Głosów: 5 Average: 5/5]składniki:4 białka230 g cukru330 g masła w temperaturze pokojowej wykonanie:Białka i cukier przekładamy do misy miksera lub dowolnie innego naczynia żaroodpornego. Naczynie umieszczamy na garnku z gotującą się wodą. Białka z cukrem cały czas mieszamy, aż cukier się rozpuści. Następnie zestawiamy z garnka i odstawiamy do...
Najnowsze przepisy
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 2
Thanksgiving is one of my favorite times of the year.... ⇖ 5
Kolagen to najobficiej występujące białko w organizmie... ⇖ 13
Szukasz pomysłu na szybki i efektowny obiad? Przepis na... ⇖ 16
Przepisy z bloga
składniki:1 arkusz ciasta francuskiego3-4 świeże figi1-2... ⇖ 44
składniki na biszkopt czekoladowy:70 g mąki25 g kakao50 g... ⇖ 163
składniki:1 opakowanie wafli 200 g masła100 g cukru220 g... ⇖ 201
składniki na ciasto makowe na białkach:285 g białek160 g... ⇖ 375
składniki na biszkopt:70 g mąki25 g kakao4 jajka (białka... ⇖ 178
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 832
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 357
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 341
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 331
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 268