Królik w śmietanie bo nie ma jak klasyka
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2015/03/krolik-w-smietanie-bo-nie-ma-jak-klasyka.html
Taki jaki pamietam z dziecinstwa, w smietanie, z duza ilosci czosnku, podpieczony i uduszony, bardzo aromatyczny.Krolik w smietanie bo nie ma jak klasykaSkladniki na krolika w smietanie:1 Caly krolik nie wiem jaka mial wage, ale na pewno grubo ponad kilokilka zabkow czosnku1 lyzeczka suszonego oregano1 lyzeczka suszonego tymianku3-4 lyzki oliwykilka ziaren ziela angielskiegokilka lisci laurowych2 ...
Najnowsze przepisy
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 6
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 592
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 413
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 397
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 607
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 699
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 614
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 557
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 714
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 573
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 617
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 440
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 439
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 337
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 334
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 292
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 224
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 196
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 171
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 164
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 158









































