Krucha tarta z zieloną fasolką

Dzisiaj zapraszam na sycący, ale nie zapychający obiad, który dobrze jest przyrządzić w sezonie na fasolkę szparagową – tartę z zieloną fasolką.Kruchy spód jest przyjemnie maślany, śmietanowe nadzienie wprost aksamitne, a pancetta wprowadza delikatny, wędzony smak. Wszystko to wzbogacone jest przez suszone pomidory i mozzarellę. Lista składników, sposób przygotowania i...
Najnowsze przepisy
Jeśli lubisz czekoladowe cukierki, to mini deser Michałki... ⇖ 6
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 18
Sernik to u mnie w domu ciasto wyjątkowe – zawsze... ⇖ 258
Torta di Pere e Amaretti z efektem kakaowego marmurka,... ⇖ 18
Prosta przekąska, zaskakujące połączenie smaków.... ⇖ 19
Ogórki w azjatyckim stylu – chrupiąca przekąska pełna... ⇖ 21
Placki z cukinii to prosty i szybki pomysł na obiad lub... ⇖ 35
Przepisy z bloga
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, dlatego dzisiaj... ⇖ 86
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na szybki... ⇖ 146
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na prosty, a mimo to... ⇖ 124
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1430
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 622
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 535
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 496
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 446
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 444
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 437
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 405