Krucha tarta z zieloną fasolką

Dzisiaj zapraszam na sycący, ale nie zapychający obiad, który dobrze jest przyrządzić w sezonie na fasolkę szparagową – tartę z zieloną fasolką.Kruchy spód jest przyjemnie maślany, śmietanowe nadzienie wprost aksamitne, a pancetta wprowadza delikatny, wędzony smak. Wszystko to wzbogacone jest przez suszone pomidory i mozzarellę. Lista składników, sposób przygotowania i...
Najnowsze przepisy
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 10
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 9
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 19
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 16
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 21
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na bardzo prosty,... ⇖ 144
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na proste, a mimo to... ⇖ 121
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, dlatego dzisiaj... ⇖ 105
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2096
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272