Kruche babeczki z kremem z cukinii

Dzisiaj zapraszam na lekkie i pomysłowe imprezowe przekąski. Przygotujemy wytrawne kruche babeczki, które wypełnimy kremem z cukinii i ozdobimy chipsem z bekonu. Jak z klasycznymi słodkimi babeczkami, kruche spody można przygotować zawczasu i wypełnić je niedługo przed podaniem, ale spokojnie wytrzymają dwa dni w lodówce. Krem jest stabilny i świeży w smaku dzięki...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 12
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 22
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 17
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 13
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na bardzo prosty,... ⇖ 146
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na proste, a mimo to... ⇖ 121
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, dlatego dzisiaj... ⇖ 105
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2111
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 348
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 323
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 277
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 273