Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 5
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 10
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 7
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 5
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 13
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 13
SERNIK Z DŻEMEM I CIASTEM KAKAOWYMDzień dobry. Zapraszam... ⇖ 19
Kruche ciasto orzechowo-jabłkowe – kuchnia podkarpacka
Kruche ciasto orzechowo-jabłkowe - kuchnia podkarpackaPrzekładane placki to specjalność kuchni naszego regionu. Przekładamy ciasta drożdżowe, placki na amoniaku i klasyczne kruche ciasto, ale smaczne są też przekładane placki biszkoptowe. Niektóre z ciast przekłada się przed pieczeniem, inne zaś dopiero po upieczeniu. Te drugie z reguły przekłada się gorącymi jabłkami lub...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 39
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 93
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 77
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 106