Kruszonka na teraz, kruszonka na potem...
Źródło: http://lejdi-of-the-house.blogspot.com/2012/05/kruszonka-na-teraz-kruszonka-na-potem.html
Najkrotsza lista skladnikow:po 50g platkow owsianych, masla*, cukru300g maki*50g masla przy tej ilosci suchych skladnikow to bylo zdecydowanie za malo; kolejne 50g, czyli 100g w sumie, zalatwilo sprawe.Wymieszac w misce wszystkie skladniki kruszonki, az powstanie ciasto o konsystencji zwiru. Jesli kruszonka sie za bardzo klei, mozna dodac jeszcze troche maki. Nie nalezy zagniatac jej...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 8
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 8
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Czas leci do przodu i na nikogo nie czeka! :) Tak, tak -... ⇖ 225
Na Wyspach kolejna przerwa w szkole... Tak zwany, bardzo... ⇖ 231
Bardzo, ale to bardzo lubię scones. Te słone, są super... ⇖ 283
[zdjęcie]Definicja - sałatka zwykle robiona z sałaty... ⇖ 261
Szybkie, bezproblemowe danie, idealne w razie kryzysu, albo... ⇖ 280
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 81
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 76
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 59









































