Kuchnia włoska. Warsztaty w Instytucie Sztuki Kulinarnej
Źródło: https://azgotuj.blogspot.com/2015/06/kuchnia-wloska-warsztaty-w-instytucie.html
Wczoraj mialam przyjemnosc brac udzial w szkole gotowania w:INSTYTUT SZTUKI KULINARNEJWarszaty prowadzili: Alfredo i Leonardo. Byla to porywajaca przygoda z gotowaniem w towarzystwie dwoch najprawdziwszych Wlochow. Bylo wspolne gotowanie poprzez nauke, smiech i wiele cennych uwag.Uwielbiam jezyk wloski. Jest dla mnie jak muzyka. Gotowalam w przemilym zespole szesciu osob, a dyrygentami nasze...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 3
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 3
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 19
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 49
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 58
Crepes gryczane z papryką i jajkiem to francuska klasyka w... ⇖ 70
Sałatkę można zrobić i zjeść samodzielnie lub z serem... ⇖ 81
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 99
Sałatki z soczewicą to doskonały sposób na zdrowy i... ⇖ 101
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 548
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 473
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 389
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 352
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 338
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 228
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































