Kulebiak z kiszoną kapustą
Źródło: http://mama-gotuje.blogspot.com/2015/11/kulebiak-z-kiszona-kapusta.html
Kulebiak to duzy pierog z nadzieniem (czesto z miesa lub ryby) pochodzacy z Ukrainy. W Polsce na Podlasiu jest on potrawa regionalna, czesto pieczona na Wielkanoc. Czesto farsz jest zrobiony z kapusty...
Najnowsze przepisy
Zdrowa sylwetka to nie tylko kwestia estetyki, ale przede... ⇖ 0
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 14
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 20
Przepis na wyjątkowe mini deserki na Boże Narodzenie!... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Pyszne i szybkie danie. Wystarczy ulubiony makaron, pesto z... ⇖ 894
Kolejna wersja placków ziemniaczanych, uwielbiana przez... ⇖ 781
To babeczki z przepisu mojej babci. Odkąd pamiętam zawsze... ⇖ 1088
Troczę inny sposób na pastę jajeczną. Ostatnio jak... ⇖ 711
Ciasteczka te znajdą się wśród najczęściej pieczonych... ⇖ 818
Czosnek niedźwiedzi jest niesamowity, nie tylko pyszny ale... ⇖ 896
Fajny i prosty mazurek do przygotowania którego możemy... ⇖ 847
Bardzo fajne kruche ciasteczka, które świetnie smakują... ⇖ 1120
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 538
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 463
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 440
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 384
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 368
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 338
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 322
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 239
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 219









































