Kurczak po prowansalsku
Źródło: http://smakujejakumarty.blogspot.com/2013/01/kurczak-po-prowansalsku.html
Drób pieczony w całości trudno zrobić tak by był soczysty i by obróbka cieplna nie spowodowała, że będziemy jeść wióry, a nie mięso. Kurczak zrobiony według poniższego przepisu jest mega soczysty i mięciutki.Read more »
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 10
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 26
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 111
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 24
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 19
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 23
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Prócz klasycznego wydania, czyli jedynie sparzonej i... ⇖ 328
Kolejna odsłona cudownie aromatycznej i soczystej rolady z... ⇖ 434
Pasztet robię na bazie przepisu Magdy Gessler. Wychodzi... ⇖ 598
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 322
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 199
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 110
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 96
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 71
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 54
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 45
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 44








































