Kurczak po prowansalsku

Drób pieczony w całości trudno zrobić tak by był soczysty i by obróbka cieplna nie spowodowała, że będziemy jeść wióry, a nie mięso. Kurczak zrobiony według poniższego przepisu jest mega soczysty i mięciutki.Read more »
Najnowsze przepisy
Sos do potrawki to dla wielu kucharzy domowych temat rzeka.... ⇖ 12
Banalne placuszki bananowe z wykorzystaniem cukierków z... ⇖ 14
Oliwa z oliwek to tłuszcz roślinny, który stanowi... ⇖ 16
Dzisiejszy przepis, czyli sałatka z pieczonych warzyw z... ⇖ 26
Marchewkowe ślimaczki z orzechami – szybki przepis bez... ⇖ 26
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 51
Domowe zapiekanki z farszem z pieczarek, cebuli, szynki... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Prócz klasycznego wydania, czyli jedynie sparzonej i... ⇖ 242
Pasztet robię na bazie przepisu Magdy Gessler. Wychodzi... ⇖ 436
Szynka podpatrzona jakiś czas temu u Kuby Kuronia. Po... ⇖ 868
Uwielbiam takie śniadania. Ciepły i chrupiący początek... ⇖ 430
Bardzo prosty jednogarnkowy obiad czy kolacja. Nie ukrywam,... ⇖ 441
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 732
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 233
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 207
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 149
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 145