KURCZAK W POTRAWCE

Myślę, że wiele z nas (albo wielu) ma dylemat co zrobić z mięsem z rosołu. Ja najczęściej obieram je i trafia do drobiowej galarety, którą bardzo lubimy. Z takiego mięsa robiłam też farsz do pierogów, czy panierowałam je i odsmażałam na złoty kolor. Za tym ostatnim sposobem nie przepadam, bo mięso z rosołu oddało już swój smak i jest raczej takie wymoczone . Wtedy nawet panierka mu nie pomoże Podobnie jak nie przepadam za pasta z gotowanego kurczaka, którą trzeba...
Najnowsze przepisy
Oh, cranberry relish! It’s a Thanksgiving staple that... ⇖ 3
Śledzie z suszonymi pomidorami i pietruszką to wyjątkowe... ⇖ 15
Przepis na proste ciasto bez pieczenia, czyli ciasto Toffi... ⇖ 13
Uwielbiam chlebki naan, dlatego jeśli tylko mam okazję by... ⇖ 16
Kotlety schabowe po japońsku to przepyszne i soczyste... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 280
Szukasz lekkiej, zdrowej i pełnej smaku zupy? Zapraszam... ⇖ 70
Szybka, pożywna i pełna białka pasta do chleba to... ⇖ 77
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 836
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 386
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 363
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 349
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 280