Kurczak z boczkowym podskórnym aromatem

... przepis podpatrzony u Jamie'go Olivera, zastąpiłam szynkę parmeńską wędzonym boczkiem i postanowiłam nie obgotowywać wcześniej ziemniaków, powodując tym samym iż zrobienie obiadu ograniczyło się do brudnej jedynie blachy z piekarnika (nie licząc talerzy, choć jedzenie wychodzi tak smaczne że można jeść palcami prosto z blachy :) ) no i oczywiście najważniejsze jest...
Najnowsze przepisy
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 7
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 5
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 17
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 13
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 18
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 24
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Prócz klasycznego wydania, czyli jedynie sparzonej i... ⇖ 273
Kolejna odsłona cudownie aromatycznej i soczystej rolady z... ⇖ 381
Pasztet robię na bazie przepisu Magdy Gessler. Wychodzi... ⇖ 528
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2091
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 313
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 270