Najnowsze przepisy
Oryginalne roladki z tortilli, które na pewno przykują... ⇖ 8
Przyznaję, że bataty odkryłam dopiero kilka lat temu,... ⇖ 6
Sernik Nom Yen – egzotyczny deser z sercem Tajlandii... ⇖ 8
Sałatka Chicken Burger z sosem Tysiąca Wysp to lekka... ⇖ 18
Szybki obiad z patelni z cukinią to super pomysł na... ⇖ 21
Są takie chwile, kiedy potrzebujemy czegoś więcej niż... ⇖ 12
Przepis na wyjątkowy sernik z ananasem, kokosem i pianką.... ⇖ 54
Kurczak z cieciorką i edamame w azjatyckim stylu

Skoro nadal mamy dość mroźną zimę, to oferuję Wam dzisiaj rozgrzewające, ale lekkie danie. Po inspirację sięgnęłam do mojej ukochanej kuchni koreańskiej i do mięśni-warzywnego sosu wykorzystałam pikantną pastę goczujang. Dzięki niej sos nabrał aromatycznego smaku, a nie tylko ostrości. Dla chętnych do przygotowania wersji wegetariańskiej nie widzę przeszkód. Wystarczy z podanych składników przygotować sos warzywny i odpowiednio skrócić czas...
Przepisy z bloga
Kuchnia tunezyjska jest tak głęboko zakorzeniona w moim... ⇖ 62
Tylko nie myślcie, że kiedy Wasze dzieci dorosną, to... ⇖ 48
Jeśli należycie do miłośników sushi, to mam dla Was... ⇖ 75
Jeśli kiedyś w Waszych wakacyjnych planach uwzględnicie... ⇖ 111
Zima, co prawda bez śniegu, ale z ujemnymi temperaturami... ⇖ 142
Rzadko korzystam z internetowych trendów, bo najchętniej... ⇖ 222
Kiedy zobaczycie te piękne babeczki, to nie powinniście... ⇖ 103
Tradycyjnie w sylwestrowy wieczór odbyła się huczna... ⇖ 118
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1651
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 839
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 815
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 548
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 455
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 434