Kurczak z cieciorką i edamame w azjatyckim stylu

Skoro nadal mamy dość mroźną zimę, to oferuję Wam dzisiaj rozgrzewające, ale lekkie danie. Po inspirację sięgnęłam do mojej ukochanej kuchni koreańskiej i do mięśni-warzywnego sosu wykorzystałam pikantną pastę goczujang. Dzięki niej sos nabrał aromatycznego smaku, a nie tylko ostrości. Dla chętnych do przygotowania wersji wegetariańskiej nie widzę przeszkód. Wystarczy z podanych składników przygotować sos warzywny i odpowiednio skrócić czas...
Najnowsze przepisy
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 9
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 9
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 11
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 12
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 12
Thanksgiving wouldn’t be the same without a vibrant,... ⇖ 12
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 13
Oh, let me tell you about this delightful corn side dish... ⇖ 13
Oh, let me tell you about my absolute favorite Thanksgiving... ⇖ 11
Oh, the joy of baking cookies during Thanksgiving!... ⇖ 17
Thanksgiving is one of my favorite times of the year, and... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 60
W ostatnm czasie uzmysłowiłam sobie jak ważne są dla... ⇖ 48
Uwielbiam letnie, niedzielne śniadania i żadna siła nie... ⇖ 87
Ten letni, błyskawicznie przygotowany obiad wstawiam tu... ⇖ 87
Kuchnia tunezyjska jest tak głęboko zakorzeniona w moim... ⇖ 125
Tylko nie myślcie, że kiedy Wasze dzieci dorosną, to... ⇖ 95
Jeśli należycie do miłośników sushi, to mam dla Was... ⇖ 132
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 834
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 379
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 358
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 342
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 273