Kurczak zapiekany w śmietanie, pieczarkach i porach
Źródło: https://pieprzyczfantazja.pl/2020/10/kurczak-zapiekany-w-smietanie-pieczarkach-i-porach/
Tak przyrządzony kurczak to rozkosz dla podniebienia! Soczyste mięso z delikatnie podpieczoną skórką i sosem z pieczarek i porów. Wybierałam w miarę równej wielkości kawałki drobiu, w innym razie nierówno by się upiekły, a przecież obiad chciałam podać dla wszystkich w jednakowym czasie. Takie jedzenie można przygotować wcześniej a później tylko zapiec. W ostatnim czasie...
Najnowsze przepisy
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 10
Polędwiczka wieprzowa to jedno z najszlachetniejszych... ⇖ 10
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 18
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 140
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 36
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 27
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 40
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 43
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 357
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 88
Kruche i aromatyczne pierogi pieczone z kapustą i grzybami... ⇖ 102
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 50
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 498
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 357
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 346
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 305
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 233
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 210
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 185
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 181







































