Kurki z boczkiem
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/08/kurki-z-boczkiem.html
Kurki z boczkiemKurki to wyjątkowo smaczne grzyby, delikatne o lekko pieprzowej nucie, doskonale komponują się z różnymi dodatkami: kluskami, makaronami, mięsem czy ziemniakami. Dzisiaj proponujemy proste danie, czyli kurki z boczkiem. Przepyszna przekąska bardzo łatwa do przyrządzenia. Takie danie można podać z chlebem lub jako dodatek do mięsa.Składniki:200 g kurek1 duża cebula20 dkg boczku wędzonego1 ząbek czosnku2 łyżki oleju rzepakowego1 czubata łyżka masłasól i...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 10
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 39
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 54
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 46
Ciasto naleśnikowe na krokiety różni się trochę od... ⇖ 200
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 66
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 46
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 146
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 42
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1899
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1305
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483








































