Kurkowa pasta śniadaniowa – pasta z kurek
Źródło: http://befitbestrong.pl/kurkowa-pasta-sniadaniowa-pasta-z-kurek/
Jak już dzieliłam się z Wami w poprzednim wpisie – UWIELBIAM kurki! Dlatego dzisiaj mam dla Was kolejny świetny przepis z ich wykorzystaniem. Lubicie kurki, a brak Wam pomysłu na to jak rozpocząć dzień? Koniecznie przygotujcie pastę z kurek i sprawcie, by takie królewskie śniadanie umiliło Wam poranek. Pasta jest błyskawiczna w przygotowaniu, więc polecam […] Artykuł...
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 5
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 13
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 19
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Witam Was po długiej przerwie! Większość z Was pewnie... ⇖ 547
Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam do Was z... ⇖ 664
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście już po urlopie, w... ⇖ 701
Jak mijają Wam wakacje? Jak radzicie sobie w takie upały?... ⇖ 868
Kto powiedział, że gofry muszą być tylko na słodko?... ⇖ 878
Czy znajdzie się ktoś, kto odmówi domowym placuszkom? Ja... ⇖ 666
Witam Was po krótkiej przerwie! Dzisiaj coś specjalnie... ⇖ 732
Quesadilla to świetny pomysł na szybki i bardzo sycący... ⇖ 724
Dawno nie wstawiałam żadnej sałatki, więc to najwyższy... ⇖ 915
Ryby i owoce morza uwielbiam, niestety jadam je jedynie od... ⇖ 825
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3023
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2153
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1494
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 705
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 686
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 678
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































