Kutia – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2017/12/kutia-kuchnia-podkarpacka.html
Kutia - kuchnia podkarpackaKutia to tradycyjna wigilijna potrawa, ktora na Podkarpacie przywedrowala ze Wschodu – z Bialorusi, Ukrainy, Litwy, Rosji. W tych czesciach regionu, gdzie pielegnowane sa ...
Najnowsze przepisy
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 18
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 9
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 15
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 19
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 27
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 99
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 484
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 323
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 563
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 490
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 477
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 397
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 377
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 246
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 239
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 235









































