Kwas antonicki – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/10/kwas-antonicki-kuchnia-podkarpacka.html
Kwas antonicki – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Antoniki, gmina Lubaczów, powiat lubaczowski Kwas antonicki to wyjątkowo bogata w składniki zupa, pochodząca z Ziemi Lubaczowskiej. Choć pozornie jej bazowym składnikiem są czerwone buraczki, to w rzeczywistości rzecz jest nieco bardziej skomplikowana, ponieważ zupa zakwaszana jest kwasem z kapusty kiszonej lub z kiszonych ogórków, a...
Najnowsze przepisy
Zdarza Ci się zauważyć, że po lecie skóra wygląda na... ⇖ 9
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 11
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 89
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 17
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 96
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 478
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 320
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2135
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1149
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 993
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 900
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 885
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 653









































