Kwas antonicki – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/10/kwas-antonicki-kuchnia-podkarpacka.html
Kwas antonicki – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Antoniki, gmina Lubaczów, powiat lubaczowski Kwas antonicki to wyjątkowo bogata w składniki zupa, pochodząca z Ziemi Lubaczowskiej. Choć pozornie jej bazowym składnikiem są czerwone buraczki, to w rzeczywistości rzecz jest nieco bardziej skomplikowana, ponieważ zupa zakwaszana jest kwasem z kapusty kiszonej lub z kiszonych ogórków, a...
Najnowsze przepisy
Kentucky w domowej odsłonie: prosty przepis o niezwykłym... ⇖ 1
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 2
Cześć! Dzisiaj pieczemy puszyste pierniczki z polewą... ⇖ 8
Przepis na wyśmienity wafel kokosowy w wersji bez cukru.... ⇖ 13
Dziś kolejny przepis z wielu na diecie keto. Placki są... ⇖ 12
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 30
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 103
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 647
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 612
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 535
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 516
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 456
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 418
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 417
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 409
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 293









































