Kwas antonicki – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2021/10/kwas-antonicki-kuchnia-podkarpacka.html
Kwas antonicki – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Antoniki, gmina Lubaczów, powiat lubaczowski Kwas antonicki to wyjątkowo bogata w składniki zupa, pochodząca z Ziemi Lubaczowskiej. Choć pozornie jej bazowym składnikiem są czerwone buraczki, to w rzeczywistości rzecz jest nieco bardziej skomplikowana, ponieważ zupa zakwaszana jest kwasem z kapusty kiszonej lub z kiszonych ogórków, a...
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 10
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 26
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 111
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 24
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 19
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 23
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 97
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 481
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 322
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 323
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 202
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 111
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 97
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 72
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 54
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 45
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 44








































