Lasagne z mięsem mielonym i szpinakiem pod beszamelem

Danie kuchni włoskiej. Lasagne to nic innego jak płaty makaronu przełożone warstwowo mięsem mielonym duszonym w pomidorowym sosie, tym razem przemyciłam tu warstwę na zielono czyli z pysznym szpinakiem który w tym roku wyjątkowo obrodził mi w ogródku. Pachnie gałką, całość jest kremowa i delikatna. A jeśli macie ochotę na pikantniejszy akcent, posypcie sobie na talerzu...
Najnowsze przepisy
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 17
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 18
Racuchy z Jabłkami na Kefirze – Pyszne, Szybkie i Bez... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Słodkie, puchate z migdałowym nadzieniem w połączeniu... ⇖ 168
Makaroniki to lada wyzwanie, nie jest to łatwy wypiek i... ⇖ 215
Lekka, chrupiąca z piankowym wnętrzem, leciutkim jak... ⇖ 267
Smak dzieciństwa. Tak! Pamiętam czasy gdy jako mała... ⇖ 338
Obłędny deser!Idealny na letnie dni. Kruchy kakaowy spód... ⇖ 291
Jedna z pyszniejszych rolad lekkich jak chmurka która nie... ⇖ 364
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1889
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 296
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 262
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 257
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 221
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 205
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 187