Lasagne z mięsem mielonym i szpinakiem pod beszamelem

Danie kuchni włoskiej. Lasagne to nic innego jak płaty makaronu przełożone warstwowo mięsem mielonym duszonym w pomidorowym sosie, tym razem przemyciłam tu warstwę na zielono czyli z pysznym szpinakiem który w tym roku wyjątkowo obrodził mi w ogródku. Pachnie gałką, całość jest kremowa i delikatna. A jeśli macie ochotę na pikantniejszy akcent, posypcie sobie na talerzu...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 9
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 13
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Są takie dania które zje się raz, a potem przez lata... ⇖ 47
Słodkie, puchate z migdałowym nadzieniem w połączeniu... ⇖ 181
Makaroniki to lada wyzwanie, nie jest to łatwy wypiek i... ⇖ 237
Lekka, chrupiąca z piankowym wnętrzem, leciutkim jak... ⇖ 286
Smak dzieciństwa. Tak! Pamiętam czasy gdy jako mała... ⇖ 358
Obłędny deser!Idealny na letnie dni. Kruchy kakaowy spód... ⇖ 314
Jedna z pyszniejszych rolad lekkich jak chmurka która nie... ⇖ 390
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 294
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 245
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173