Leczo

LeczoLeczo to potrawa węgierska, rodzaj gulaszu warzywnego dodawanego do mięs lub samodzielna potrawa z dodatkiem kiełbasy. Dużo w nim papryki, cebuli i pomidorów. Nasze leczo będzie bogatsze w warzywa, ponieważ dodamy do niego młodą kapustę, pieczarki i cukinię. Dorzucimy też kaszankę hiszpańską paprykową, która doskonale zagęści nam potrawę. Będzie pyszne jednogarnkowe...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 6
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 6
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 20
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 34
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 99
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 93
Dokładniej kluski ziemniaczano-dyniowe z dziurką. Trwa... ⇖ 47
Prosta surówka z kapusty, jabłka, marchewki i cebuli... ⇖ 45
Zielona fasolka szparagowa podana z czosnkiem i masełkiem... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 321
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272