Leczo
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/02/leczo-leczo-to-potrawa-wegierska-rodzaj.html
LeczoLeczo to potrawa węgierska, rodzaj gulaszu warzywnego dodawanego do mięs lub samodzielna potrawa z dodatkiem kiełbasy. Dużo w nim papryki, cebuli i pomidorów. Nasze leczo będzie bogatsze w warzywa, ponieważ dodamy do niego młodą kapustę, pieczarki i cukinię. Dorzucimy też kaszankę hiszpańską paprykową, która doskonale zagęści nam potrawę. Będzie pyszne jednogarnkowe...
Najnowsze przepisy
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 10
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 14
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 16
Catering dietetyczny od Wygodnadieta.pl – dlaczego to... ⇖ 11
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 17
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 38
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2130
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1148
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 992
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 898
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 881
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 645









































