Śledzie po żydowsku

Śledzie po żydowsku z cebulą, koperkiem i czosnkiem to danie rybne, które zakładając, że lubicie śledzie, na pewno przypadnie wam do gustu. Te ryby są aromatyczne, intensywne w smaku i pięknie pachną zarówno czosnkiem jak i koperkiem. Przygotowanie śledzi po żydowsku zajmuje około 15 minut przy założeniu, iż używamy śledzi w oleju lub mamy już… The post Śledzie po żydowsku appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 8
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 11
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 66
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 54
Figi zapiekane z serem feta i boczkiem to idealny pomysł... ⇖ 116
Śliwki, zarówno w słodkich wypiekach, jak i w daniach... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 760
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 296
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 246
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 181
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 176