Śledzie po żydowsku
Źródło: https://www.mecooks.pl/ryby-owoce-morza/sledzie-po-zydowsku/
Śledzie po żydowsku z cebulą, koperkiem i czosnkiem to danie rybne, które zakładając, że lubicie śledzie, na pewno przypadnie wam do gustu. Te ryby są aromatyczne, intensywne w smaku i pięknie pachną zarówno czosnkiem jak i koperkiem. Przygotowanie śledzi po żydowsku zajmuje około 15 minut przy założeniu, iż używamy śledzi w oleju lub mamy już… The post Śledzie po żydowsku appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Węgierska zupa rybna – oryginalny przepis na halaszle z... ⇖ 8
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 17
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 61
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 62
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 66
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 92
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 598
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 519
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 428
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 402
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 399
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 393
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 273
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































