Śledzie po żydowsku
Źródło: https://www.mecooks.pl/ryby-owoce-morza/sledzie-po-zydowsku/
Śledzie po żydowsku z cebulą, koperkiem i czosnkiem to danie rybne, które zakładając, że lubicie śledzie, na pewno przypadnie wam do gustu. Te ryby są aromatyczne, intensywne w smaku i pięknie pachną zarówno czosnkiem jak i koperkiem. Przygotowanie śledzi po żydowsku zajmuje około 15 minut przy założeniu, iż używamy śledzi w oleju lub mamy już… The post Śledzie po żydowsku appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 10
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 14
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 13
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 59
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 60
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 66
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 92
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 572
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 501
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 483
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 407
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 384
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 380
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 371
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 252
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 248
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 247









































